Bestelling succesvol

Dank je wel voor het bestellen van kaartjes voor A Night On The Town 2022. Je ontvangt een email bevestiging en de kaartjes voor het Muziekgebouw Eindhoven worden naar je adres opgestuurd. Je ontvangt deze ongeveer een week na bestelling.

Heb je de kaartjes 2 weken na bestelling nog niet ontvangen neem dan contact op met tickets@phileutonia.com of bel met Nanda van Berchum op 06 30 36 56 54.

Wij ontmoeten je graag na afloop van de voorstelling en wensen je veel kijk en luistergenot.


BEREIKBAARHEID

Trein
Muziekgebouw Eindhoven ligt op 5 minuten loopafstand van NS Station Eindhoven. De publieksingang van het Muziekgebouw bevindt zich in winkelcentrum Heuvel, gelegen in hartje Eindhoven. Voor meer informatie over aankomst- en vertrektijden van treinen, zie www.ns.nl

Bus
Vanaf station ‘Eindhoven’ kun je verschillende streek- of stadsbuslijnen richting de bushaltes ‘Witte Dame’, ’18 Septemberplein’ of ‘Keizersgracht’ nemen. Kijk hier voor meer informatie over de diverse buslijnen.

Fiets
Ook met de fiets is het Muziekgebouw goed bereikbaar. Stallen van je fiets kan geheel gratis in de bewaakte, overdekte fietsenstalling ‘Heuvel‘ en fietsenstalling ’18 septemberplein’. Deze bevindt zich op loopafstand van het Muziekgebouw. Bekijk de site van This Is Eindhoven voor recente openingstijden. 

Auto
Bekijk de route op Google Maps

A58 vanuit Tilburg:
Volg de A2 richting Maastricht afrit 33; Waalre, rij in de richting van Eindhoven centrum. Deze Aalsterweg loopt over in de Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

A2 vanuit Amsterdam/s’Hertogenbosch:
Volg de A2/A58 richting Eindhoven. Volg op de JF Kennedylaan de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk. Vervolg zie routekaart.

A50 vanuit Arnhem/Nijmegen:
Volg de A50 richting Eindhoven. Volg bij de splitsing autosnelwegen de aanduiding Centrum-Woensel-Tongelre-Helmond. Einde JF Kennedylaan rechtsaf naar Fellenoord. Blijf borden Centrum volgen, linksaf op Boschdijktunnel. Op Wal linksaf richting Bilderdijklaan waarna linksaf naar Stratumsedijk.

A2 vanuit Weert:
Volg de A2 richting Eindhoven en neem afslag 29 t/m 33 richting E34/Airport/Veldhoven/Waalre/Venlo/Eindhoven. Ga verder op de Leenderweg. Neem de Piuslaan en Kanaaldijk-Zuid naar de Gedempte Gracht in het centrum. Zie de routekaart.

Parkeren
Je kunt Parkeergarage QPark Heuvel inrijden via de reguliere ingang aan de Ten Hagestraat 6a. Bekijk de routebeschrijving.

In geval van mogelijke drukte in de parkeergarage Heuvel, kun je ook uitwijken naar andere parkeergarages op loopafstand, zoals het Stadhuisplein, de Bijenkorf, de Witte Dame. Bekijk alle parkeermogelijkheden  

Op de avond van het concert zijn bij de uitgiftebalie van de garderobe betaalkaarten (uitrijkaarten) à €8,00 verkrijgbaar. Meer informatie over uitrijkaarten

Op vrijdagavond (koopavond) en koopzondagen is het druk in het centrum van Eindhoven. Wij adviseren je hiermee rekening te houden. Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten tot de zaal.

Wegwerkzaamheden
De meest actuele situatie rondom de wegwerkzaamheden aan de Vestdijk vind je op de website van de gemeente Eindhoven

DOMUSDELA (Paterskerk en De Kapel)
De Paterskerk en de Kapel bevinden zich aan de Kanaalstraat 4. Via deze plattegrond kun je de ingangen van beide locaties vinden.

Parkeren is mogelijk tegenover de locaties bij Parking DLL, of bij Parkeergarage Q-Park Heuvel gelegen naast Muziekgebouw Eindhoven.

Evenementen en andere speciale dagen in en om de stad
In een bruisende stad als Eindhoven is van alles te doen. Dat kan gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de binnenstad. Bekijk het overzicht van evenementen 

Ook iedere vrijdagavond en zondagmiddag zijn de winkels in de binnenstad van Eindhoven geopend. Bekijk de extra openingstijden rondom feestdagen


Disclaimer
Muziekgebouw Eindhoven kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van bovenstaande hyperlinks, websites en/of informatiebronnen en is niet aansprakelijk voor de mogelijke gevolgen van het gebruik hiervan.